Zaterdag 13 april is het alweer zover en geven we ons jaarlijkse Jubileumconcert. Dit jaar bestaat David 124 jaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Dit jaar hebben we voor jullie een leuke gast ingevlogen. Een talent van over de grens en wel Kevin Van Giel. Kevin is principal euphoniumspeler bij Brassband Willebroek. Hij zal samen met ons een aantal virtuoze werken ten gehore brengen voor euphonium en band.

Daarnaast zal Kevin ook een masterclass geven voor bariton- en euphoniumspelers, welke zal plaatsvinden op dezelfde dag. Hiermee willen we iedereen de kans geven om samen met Kevin muziek te maken. Op deze site lees je meer informatie over de masterclass.

Naast fantastische solo’s van Kevin Van Giel en band laat brassband David ook van zich horen. We zullen o.a. ‘Flashback’ van Jan de Haan laten horen, welke we ook gaan uitvoeren op de Dutch Open Brassband Championships op 8 juni.

Het concert zal plaatsvinden in de Hoofdhof, Kerkweg 26 te Berkum. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn te reserveren op de speciale reserveringspagina. We zien u graag op 13 april!