Wat leuk dat je interesse hebt om vrienden te worden met David!

David is, ondanks zijn 122 jaar, nog steeds een ambitieuze en vooruitstrevende band. Samen met onze gedreven dirigent Wilbert Zwier gaan we ervoor om op muzikaal vlak alles uit onszelf te halen en goede prestaties neer te zetten op landelijke kampioenschappen. Daarnaast laten we van ons horen in onze thuisstad Zwolle, als cultureel ambassadeur en enige brassband in Zwolle.
Ten slotte, brengt de B-band dynamiek en enthousiasme in de vereniging door hun talent en onbevangenheid. De B-band is regelmatig alleen en in samenwerking met de A-band te horen.

Maar, dit kunnen we niet alleen. Hierbij hebben we jouw steun nodig! Word een vriend van David en maak deel uit van de vriendengroep. Zoals bij een echte vriendschap houden wij je op de hoogte van al het nieuws rond David, daarnaast krijgt je elk jaar een uitnodig voor ons Jubileumconcert en, uiteraard, denken we aan je op jouw verjaardag.

Vrienden maken was nog nooit zo makkelijk! Aan jou de keuze of je met een gouden vriendschap voor €50,- per jaar , een zilveren voor  €25,- per jaar of een bronzen voor  €12,50- per jaar David wilt steunen. We weten dat vriendschap niet te koop is maar we hopen dat onze vriendschap wel wat waard is.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw geboortedatum (verplicht)

Soort vriend (verplicht)
Zilveren vriendGouden vriend