Try-Out NBK Zwolse Achterban

Op donderdagavond 10 oktober zullen we om 20.00 uur beginnen met een open repetitie, rond 21.00 uur zullen we het stuk in het geheel aan u laten horen! Daarna drinken we graag met zijn allen een kopje koffie en gaan wij daarna nog even verder repeteren. Wees welkom!  

Try-Out NBK Drachten

Op 19 oktober zullen we deelnemen aan een try-out georganiseerd door Brassband de Lofklank. Deze zal plaatsvinden in 'de Fontein' in Drachten.

Jubileumconcert Excelsior m.m.v. de Bazuin en David Zwolle

't Anker Voorsterweg 36, Zwolle

Naar aanleiding van het 100 jarig bestaan van onze vrienden excelsior Westenholte geven wij, samen met de Bazuin Zwolle, een concert om dit te vieren! Fanfare, harmonie en brassband in één concert, dat wil je niet missen!

€10

AFGELAST – BRASS Concert met Brassband Apeldoorn en Provinciale Brassband Groningen

In april zullen we deelnemen aan de Vlaams Open Brassband Kampioenschappen en als voorbereiding hierop organiseren we op 28 maart een BRASS  Concert. Dit doen we niet alleen, we doen dit samen met twee hele bijzondere gasten; Brassband Apeldoorn en Provinciale Brasband Groningen. PBG zal, net als wij, hun programma voor de Vlaams Open Brassband […]

Brass in de tuin

Broekdijk 65, Bruchterveld

LIVE CONCERT • Na een lange periode van COVID19 en de bijbehorende maatregelen mogen we eindelijk weer bij elkaar komen om iedereen te laten genieten van brassmuziek! Donderdag 17 september zijn we te vinden in Bruchterveld, aan de Broekdijk 65b. We hebben een veelzijdig programma voorbereid, zodat iedereen kan horen wat een brassband te bieden […]

Jubileumconcert 125 Brassband David

In 2020 bestaat Brassband David 125 jaar! Een respectable leeftijd die we niet zomaar voorbij laten gaan. Vier samen met ons dit feestje, houd de site en Facebook in de gaten voor meer informatie!