Laden Evenementen
Deprecated: tribe_get_view is verouderd sinds versie 5.13.0. Gebruik in plaats daarvan On version 6.0.0 this function will be removed. Please refer to https://evnt.is/v1-removal for template customization assistance.. in /home/brassb1q/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5323

Deprecated: tribe_events_the_notices is verouderd sinds versie 4.0. Gebruik in plaats daarvan tribe_the_notices. in /home/brassb1q/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5323
  • Dit evenement is voorbij.

De Oversteeg – David en Theaterinitiatief Zwolle

6 juli 2018 @ 20:00 - 8 juli 2018 @ 20:00

Stegen zijn smal, donker, vies en eng. Je wilt er niet zijn en loopt er het liefst zo snel mogelijk aan voorbij. Maar Stegen zijn ook de afslagen die je (on)bewust hebt genegeerd, de overtuigingen waarin je hopeloos bent verdwaald, de lastige herinneringen die je diep hebt weggestopt.

De Oversteeg is locatietheater met spannende muziek in en rond de stegen in de Sassen-straat. Laat je meevoeren in deze Zwolse stegen, maar ook in de donkere, angstige, onzekere stegen in het leven van de geslaagde zakenvrouw, de geniale muzikant en de opportunistische architect. Zo maakbaar als alles in hun hoofden lijkt, zo weerbarstig blijkt alles in confrontatie met de werkelijkheid.

De Oversteeg is een tragikomedie op een paar vierkante meter. Succes, falen, empathie, arrogantie, een lach, een traan maar ook tekst en muziek gaan naadloos in elkaar over.
In De Oversteeg wordt de toeschouwer letterlijk en figuurlijk een aantal stegen in gezogen.Durf jij de oversteek te maken naar jouw duistere stegen?

De voorstellingen zullen plaatsvinden op 6-8 juli. Kaarten 12 euro en 5 euro voor kinderen t/m 12 jaar.

Gegevens

Begin:
6 juli 2018 @ 20:00
Einde:
8 juli 2018 @ 20:00
Site:
http://www.tiz.nu/reserveren/

Locatie

Sassenpoort Zwolle