Brasswurst op de kerstmarkt

Brasswurst op de kerstmarkt. Met Brassband David hebben we grote plannen. We gaan in 2017 naar Engeland voor een uitwisselingsconcert met Engelse brassbands. Om de reis te bekostigen gaan we lekkere brassworsten verkopen op de kerstmarkt in Zwolle. Met elke verkochte worst kunnen we een kilometer reizen. Vanaf 13:00 kunt u op het grote kerkplein genieten van mooie kerstmuziek van ons kerstensemble en van een lekkere “brasswurst”.

 

We gaan in 2017 naar Engeland om veel te leren over de brassbands. De brassband is ontstaan in Engeland. We willen daar veel leren van de speelstijl en daarmee nog beter en mooier gaan spelen. Dit alles onder het motto “Roots to the Future”.

Als Cultureel Ambassadeur van Zwolle willen we ons ook over de grens laten zien.  We gaan Zwolle stevig op de kaart zetten met ons A en B orkest. De reis kost, ondanks de brexit, nog steeds veel geld. We gaan daarom “brasswurst”  verkopen. Met elke verkochte worst kunnen we een kilometer reizen.

Ook speelt ons kerstensemble op deze kerstmarkt. Met dit ensemble weten we de juiste kerstsfeer de maken. Het publiek van Zwolle is er bekend mee en dit wordt zeker gewaard als we spelen. In een woord : genieten..

2 reacties

 1. Jan Kleinjan

  Kerstmarkt leuk! Maar waar dan ???

  • Jeroen van der Meer

   Hohoho Jan Kleinjan

   We stonden naast de kerstman op het grote kerkplein in Zwolle.
   Met koningsdag staan we er weer.

   Door het kopen van “brasswurst” help je ons naar Engeland. Voor elke “brasswurst” komen we een kilometer dichtbij.

   Groet, Kerstman