David behaald 5e plek op DOBC

Afgelopen zaterdag heeft David meegedaan aan de Dutch Open Brassband Championships in de 2e divisie en is geëindigd op de 5e plek.

Na een intensieve voorbereiding was het zaterdag dan eindelijk D-Day. In de vroeg ochtend waren we aanwezig in de Lawei in Drachten. Na de loting bleek dat we als 2e op het podium zaten. Het programma dat we voor deze dag voorbereid hadden was ‘Verso Libre’ Arend Gerds, ‘Song’ Frode Rydlan met Gerco als solist, ‘Flashback’ Jan de Haan en als afsluiter ‘Balkan Dance’ Etienne Crausaz.

Op het podium was de sfeer in de band relaxt en hebben we gespeeld naar ons kunnen. Met een goed gevoel kwamen we van het podium af en toen begon het wachten, een biertje drinken en het genieten van andere bands.

Tijdens de uitslag bleek dat ons optreden gewaardeerd werd met 87 punten, dat goed is voor een 5e plek! Ontzettend blij en tevreden zijn we met deze 5e plek en prachtige punten. De rest van de avond hebben we uiteraard geproost op onze 5e plek en geluisterd naar de waanzinnige optredens in de kampioensdivisie.

Een leuke dag waar we met een goed gevoel op terug kijken, voor de volledige uitslag en meer info verwijzen we je naar de site van Dutch Open Brassband Championships.

2 reacties

  1. Jeroen (Down Under)

    Goed bezig David! Mooi punten aantal. Van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat en plek.

    • Marije Santbergen

      Dankjewel Jeroen! We zijn er erg blij mee!