EREPENNING • De laatste repetitie van seizoen 20/21 was er één voor in de boekjes. Na een seizoen waarin we veel te weinig gerepeteerd hebben, was dit een fantastische afsluiter!

Helaas konden wij ons Jubileum in 2020 niet vieren op de manier die we gehoopt hadden. 125 jaar bestaan is niet niks en we wilden er een feestjaar van maken met verschillende bijzondere optredens en afsluitend een Jubileumconcert. Een prachtige gelegenheid om een Koninklijke Erepenning te ontvangen. Maar helaas liep alles anders..

Donderdagavond 8 juli was het dan eindelijk zover. De leden waren in de waan dat we lekker het seizoen af gingen sluiten met een BBQ en nog één keer zouden proosten op het jubileum, samen met enkele oud-leden.

Voorzitter Marije ontvangt de Koninklijke Erepenning uit handen van burgemeester Peter Snijders

Tot grote verrassing van de leden kwam burgemeester Peter Snijders op bezoek en ontvingen wij, na een prachtige speech, de Koninklijke Erepenning voor het 125 jarig bestaan van Brassband David. We zijn ontzettend vereerd en dankbaar en megatrots op onze club en al onze voorgangers.

Wij danken Burgemeester Snijders en de oud-leden voor hun komst.

De Koninklijke Erepenning met op de achtergrond het vaandel van Brassband David