Elk jaar kijken we uit naar ons jaarlijkse Jubileumconcert. Goed nieuws: het is bijna zover!

Op zaterdag 14 april a.s. zal ons Jubileumconcert plaatsvinden. Traditiegetrouw geven we de 2e zaterdag van april ons Jubileumconcert.

Zoals u van ons gewend bent, als Cultureel Ambassadeur, staan onze concerten altijd in het teken van een thema. Dit jaar is het thema ‘Terra Futura’. Vrij vertaald staat dit voor ‘de toekomst van de aarde’. Een veelzijdig en actueel thema dat op vele manieren geinterpreteerd kan worden.

Hoe we hier vorm aan gaan geven houden we natuurlijk nog even geheim. Maar dat het spectaculair gaat worden, is zeker. Het thema dat we gekozen hebben, zal ook het thema zijn voor onze deelname aan het Survento festival, op 16 juni. Survento Brass is een festival in Surhuisterveen dat in het teken staat van, natuurlijk,  mooie muziek maar ook een stukje show. Daarop zullen de bands ook beoordeeld worden.

De A-band heeft ervoor gekozen om een impressie van het optreden op Survento Brass te laten zien tijdens het Jubileumconcert. Daarnaast zal de A-band ook wat klassiek brassbandrepertoire ten gehore brengen in het eerste gedeelte van het concert. Ook de B-band zal een mooi optreden geven, natuurlijk in het thema en helemaal vorm gegeven en bedacht door de band zelf.

De locatie van het Jubieumconcert is het gebouw Leger des Heils, Geert Grootestraat 11 te Zwolle. Kaarten zijn 7,50 euro en te verkrijgen via de leden of brassbanddavid.nl. De aanvang van het concert is 20.00 uur.

Wij hebben er erg veel zin in en hopen u te zien op 14 april!