LegerDesHeils

Op 9 april 2016 houden we ons jubileumconcert. We zijn dan 121 jaar en dat willen we graag vieren met alle Zwolse muziekliefhebbers. Als cultureel ambassadeur van Zwolle willen we ons namelijk ook laten horen in onze stad en niet alleen daarbuiten. Hiervoor hebben we een mooie locatie met de juiste akoestiek gevonden waar we ons concert kunnen gaan houden. Dit is het gebouw van het Leger des Heils geworden aan de Geert Grootestraat 11 te Zwolle. We zijn heel blij dat we welkom zijn.

Het 121 jarig jubileum willen we graag vieren met alle muziekliefhebbers van Zwolle. Dit zijn we ook moreel verplicht als cultureel ambassadeur van Zwolle.

Hiervoor zijn we op zoek geweest naar een ruimte met de juiste akoestiek zodat elke noot van onze mooie muziek goed te horen is. Het was een lastige zoektocht maar we hebben een prachtlocatie gevonden. Het is de zaal van het Leger des Heils geworden aan de Geert Grootestraat 11 te Zwolle. Deze ruimte is perfect voor een brassband. Het podium heeft de juiste grootte en daardoor bijzonder geschikt. Regelmatig treden hier ook de stafbands van het Leger des Heils op dus dat zit wel goed.

Helaas zijn er maar 120 stoelen en we verwachten dat dit net niet genoeg is. We moeten daarom toegangskaarten verkopen zodat we op 9 april  niemand teleur hoeven te stellen. Op 20 februari start daarom de kaart verkoop. Deze kaarten kunnen besteld worden via mail contact@brassbanddavid.nl of facebook https://www.facebook.com/brassbanddavid/