Donderdag zijn we begonnen met de eerste repetitie na  de vakantie. Heel goed om elkaar weer te zien en weer samen muziek te maken.

De vereniging heeft een aantal mooie activiteiten op stapel staan om haar naam als Cultureel Ambassadeur van Zwolle waar te maken

De A-Band is weer begonnen met repeteren. Het grootste doel is het concours en Enschede op 12 november en de try-out op 5 november. We hebben een mooi programma samengesteld dat in het teken staat van “bergen”. We gaan het publiek meenemen in een mooi beeld van de bergen, Alpen en Zwitserland. Een uitdaging waar we samen de (berg)top mee gaan bereiken.

Bij de B-Band is het feest want we hebben een nieuw lid bij de club. Het staat al vermeld op facebook ( hier kun je het bekijken ). De B-Band gaat eerst met T.O.G. uit ’t Harde samenwerken om het programma Stadsmuzikanten in Elburg te laten horen. Daarna gaan we ook aan de slag met het programma “bergen”. We hebben daar mooie ideeën bij. Fijn dat we samen met de A-Band een optreden gaan verzorgen. Een echte vereniging samen.