HET IS ZOVER • Er kan gestemd worden op David via de Rabo Clubsupport actie. Hoe kun je stemmen? Lees snel verder!

Ook dit jaar heeft de Rabobank weer de actie Rabo Clupsupport op poten gezet. Een actie waarbij je kunt stemmen op je favoriete vereniging.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

rabobank.nl

Hoe kun je stemmen op David?
Om te kunnen stemmen op David moet je een rekening hebben én lid zijn van Rabobank IJsseldelta. Ben je nog geen lid van de Rabobank of weet je niet of je lid bent? Klik dan hier: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/ om lid te worden van de Rabobank.

Als je een rekening bij Rabobank IJsseldelta hebt én lid bent geworden zijn er twee manieren waarop je kunt stemmen. Ten eerste kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar –> zelf regelen –> mijn lidmaatschap –> ClubSupport. Daarnaast kun je ook stemmen op David via https://www.rabo-clubsupport.nl/

Ten slotte..
Je kunt op drie verenigingen stemmen en je mag twee keer op dezelfde club stemmen, dus twee stemmen op David kan gewoon 🙂

We willen je alvast SUPER bedanken voor je stem!