Wij hebben vacatures! Lees snel verder.


Brassband David is een gezellige vereniging waarin jong en oud vertegenwoordigd zijn. Samen zijn we muzikaal aan het groeien en samen met onze dirigent, Wilbert Zwier, hard aan het werken aan de kwaliteit van de band. We zoeken nog mensen die ons daarbij willen helpen. Onze vereniging is een warme en gezellige vereniging waar iedereen zich thuis voelt. Spreekt je dit aan dan hebben we de volgende vacatures:

Slagwerk

Slagwerker zijn bij Brassband David zijn is echt leuk. Door ons veelzijdig repertoire kun je los op alle muziekstijlen. Niet alleen op het traditionele brassband repertoire maar ook op pop en rock muziek. Voor ons is niets te gek.
Het zou fijn zijn als je melodisch  slagwerk beheerst want dat vinden we te gek. Ook voor een goede allround slagwerker hebben we plek.

Bes Bas

Wij zoeken een man of vrouw met een voorliefde voor lage noten, wollige tapijtjes en flauwe humor. Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan pas je precies in de leukste sectie van onze band: de bassectie! We hebben plek op bes-bas.Overigens, ze houden ook heel erg van samen ontzettend mooi muziek maken.

Cornet

De grootste en de meest veelzijdige sectie van de band. We hebben op dit moment een vacature op 2e cornet. We zoeken een ambitieuze cornettist(e) die niet vies is van hard werken. Samen met de dames en heer van de achterste rij ben jij het fundament waar de rest van de band op kan leunen.

Contact

Lijkt het je leuk om mee te spelen in onze brassband, stuur dan een email naar contact@brassbanddavid.nl .

Natuurlijk kun je ook gewoon een keer vrijblijvend langskomen op een repetitie, iedere donderdagavond van 20:00 tot 22:15 uur in verenigingsgebouw “De Bazuin”, Jupiterstraat 8 A in Zwolle.