Brassband David genomineerd voor het leukste orkest

Brassband David is genomineerd als leukste orkest van Nederland. Uit de vele inzendingen zijn de 5 leukste verenigingen gekozen.  We zijn er bijzonder trots op om, als cultureel Ambassadeur van Zwolle, bij de 5 genomineerden te horen.

Op vrijdag 14 juli om 9:00 uur wordt de finale van de verkiezing van het leukste orkest van Nederland uitgezonden op radio 4. Het orkest waar het meeste op gestemd is wordt uitgeroepen tot winnaar. Uiteraard willen we graag winnen en daarom hebben we nog veel stemmen nodig. Iedereen kan een keer stemmen op Radio 4.  Elke stem hebben we hard nodig.

Velen mensen weten het nog niet maar we zijn inderdaad het leukste orkest van Nederland. We weten dat al maar het is goed dat heel Nederland het nu ook te weten komt.

Waarom zijn wij het leukste orkest van Nederland?

We hebben een hele leuke vernieuwde koers als vereniging. We profileren ons als Cultureel Ambassadeur van Zwolle. Hierdoor hebben we meer leuke optredens en elk optreden is net weer iets spannender en verrassender dan het vorige.

Ook de onderlinge band is zeer warm. Iedereen is van harte welkom bij ons. Samen hebben we het heel gezellig en je hoort echt bij de club. Samen gaan we voor het excellente resultaat.

Na afloop van de repetitie is ook heel gezellig. Tot in de late uurtjes praten we met elkaar over de muziek en genieten we van de hapjes uit de frituurpan.

Een het leukste orkest van Nederland. Vergeet daarom niet te stemmen op Brassband David op Radio 4.

1 reactie

  1. Henk van der Veen, Rotterdam

    Van harte gefeliciteerd!