Op donderdag 6 juli hebben Excelsior Westenholte en Brassband David een gezamenlijk succesconcert gegeven. Het was een van de eerste concerten in de nieuwe concertzaal van de Stadkamer.

Het optreden was een groot succes met een afgeladen zaal en heel veel mooie muziek. Prachtig dat twee verenigingen elkaar zo weten te versterken.

De fanfare Excelsior opende het concert. Ze gebruikten dit concert als voorbereiding op het komende WMC concours waar zijn aan deelnemen. Dit leverde een muzikaal mooi avond op. Kwaliteitsmuziek waar aan hard is gewerkt. Prachtige stukken waar veel muziek in zit. Excelsior is muzikaal stevig gegroeid de afgelopen maanden en we wensen ze zeker alle succes van de wereld toe.

Na de pauze vervolgde Brassband David het programma. We he hebben als thema “succes” gekozen om onze collega’s een hart onder de riem te steken en ze veel succes te wensen op het concours. Het concert heeft als ondertitel ook “succesconcert” gekregen. we hebben Excelsior stevig in het zonnetje gezet.

Door de perfecte presentatie van Alina met een vrolijke noot bij elk programmaonderdeel is het een zeer aangenaam concert voor het kritische publiek geworden. Dat publiek was er ook mee eens dat ook de kwaliteit van Brassband David aan het stijgen is.

Na afloop hebben we in ons clubhuis het glas geheven op een mooie avond en het aanstaande succes van Excelsior op het WMC. Uiteraard bleef het nog lang onrustig.