Weet u nog hoe leuk dat was? Dat we vorig seizoen, net voor de vakantie begon, een prijs hebben gekregen voor ‘het leukste orkest van Nederland’? Door het programma de Klassieken van Radio 4. Wat hebben we genoten van het stemmen en natuurlijk dat we deze mooie prijs in ontvangst mochten nemen. Naast eeuwige roem, mochten we met de hele band naar een concert van het Groot Omroepkoor en de koperblazers van het Radio Filharmonisch Orkest in Tivoli Vredenburg.

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover en gingen we met een leuke delegatie van de band richting Tivoli. Daar aangekomen viel ons meteen op dat we een stuk meer ontspannen waren dan de vorige keer dat we ons richting deze zaal begaven 🙂

Voor de aanvang van het concert was er een korte uitleg over het concert wat daarop volgde. Het koor en het ensemble brachten een gevarieerd programma ten gehore, met werken van o.a. Bruckner, Tsjaikovski & Mahler. Heel anders dan de meesten van ons gewend zijn, maar het was zeer indrukwekkend en interessant. We hebben genoten van het Groot Omroepkoor en natuurijk ook van de koperblazers van het Radio Filharmonisch Orkest.

Na het concert was er gelegenheid voor een hapje en een drankje en we waren zeer verrast dat Radio 4 zelf aan de bitterballen had gedacht. Brassband David & bitterballen is een gouden combinatie, dit maakte de avond helemaal af!

Wij bedanken Radio 4 voor het aanbieden van deze mooie prijs en de leuke avond!