Zaterdag 17 februari a.s. bundelen CMV de Eendracht Wezep en Brassband David hun krachten en zullen we samen een romantisch Valentijnconcert geven in de Kruiskerk in Wezep.

Naast dat we het als Cultureel Ambassadeur ontzettend leuk vinden om samen met een andere (muziek)vereniging samen te werken, heeft dit concert een hele speciale aanleiding. Namelijk het D-examen van onze repiano cornettiste Kim van Gelder.

Kim speelt sinds een aantal jaar bij onze club. Ooit begonnen als invaller en nooit meer weg gegaan. Daar houden we van. Na 2e cornet stroomde Kim door naar de repiano cornet en daar is ze onze aanvoerdster van ‘de achterste rij’. Wij zijn bijzonder trots en blij met Kim in ons midden en wat is er dan leuker om bij haar D-examen te kunnen zijn en haar muzikaal aan te kunnen moedigen?

Kim zal een tweetal solostukken uitvoeren met onze band. Zij zal het prachtige ‘Dimitri’ en ‘The Folks who live on the Hill’ met ons uitvoeren op bugel.  De avond zal in het teken staan van het D-examen van Kim, maar ook beide orkesten zullen voor- en na de pauze een gevarieerd programma laten horen.

Kortom, het gaat een prachtige avond worden die u niet wilt missen! Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor 5 euro via de leden van de Brassband en de Eendracht, of bij Christelijke Boekhandel De Rivier in Wezep en Nagelhout, Hattemerbroek. Aan de deur kosten de kaartjes 7,50 euro. Het concert begint om 20.00 uur in de Kruiskerk, Kerkweg 7 in Wezep. Tot dan!