In de afgelopen romantische Valentijnsweek, kwam het zaterdag tot een liefdevol hoogtepunt tijdens ons Valentijnsconcert samen met CMV de Eendracht uit Wezep. Extra speciaal was dat Kim, die bij beide orkesten speelt, deze avond ook haar D-examen deed.

De weken in aanloop naar het Valentijnsconcert waren spannend. We hebben, samen met Kim, hard gerepeteerd om er een onvergetelijke avond van te maken. We speelden een gevarieerd programma met onder andere twee solostukken die Kim ten gehore zou brengen op flugel voor haar D-examen.

Natuurlijk waren we ervan overtuigd dat Kim het hartstikke goed zou doen deze avond en dat bleek ook! Vrijwel zonder zenuwen speelde Kim haar stukken. Een knappe prestatie waar we als band bijzonder trots op zijn. Mooi dat we hier een bijdrage aan hebben kunnen leveren. Ook de band heeft prachtig gespeeld en als extra aanmoediging voor Kim en een aantal van onze leden, hadden we een speciale romantische boodschap van hun geliefden <3

CMV de Eendracht speelde na de pauze een prachtig programma waar we erg van genoten hebben. Samen met Kim speelden ook zij een virtuoos solostuk voor flugel. Aan het einde van de avond kwam het verlossende moment: Kim was geslaagd met een acht! Wij zijn supertrots op ‘onze’ Kim en zijn blij met haar in de band. We hebben genoten van deze muzikale avond en bedanken CMV de Eendracht voor de uitnodiging & samenwerking.