Ook dit jaar organiseert Rabobank IJsseldelta weer de welbekende Clubkas Campagne. Natuurlijk doet Brassband David als Cultureel Ambassadeur van Zwolle mee!

Hoe werkt het?
De Rabobank Clubkas Campagne is voor alle leden van Rabobank IJsseldelta. Via rabobank.nl/ijsseldelta kunt u stemmen op uw favoriete club. Onder alle Zwolse clubs zal de Rabobank een geldbedrag verdelen, afhankelijk van de hoeveelheid stemmen die deze club verzameld heeft. Wij zijn Rabobank IJsseldelta zeer dankbaar voor deze kans en waardering voor het Zwolse verenigingsleven. Als Cultureel Ambassadeur van Zwolle vinden we de vereniging, in welke vorm dan ook, een culturele hoeksteen van de samenleving! Erg waardevol en iets wat wij koesteren. U kunt stemmen van 15 maart tot 31 maart 2018.

Waarom stemmen op David?
Natuurlijk zouden wij u zeer dankbaar zijn als u uw stem uit wil brengen op David. Als waardering voor onze vereniging en het harde werken door leden, bestuur en dirigent. We zijn zo trots op onze club en op de mensen daarbinnen. Als Zwolse club willen we ons graag zo veel mogelijk presenteren aan onze stad en laten waar we mee bezig zijn. Cultuur staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst en we vinden het belangrijk dat we dat uit kunnen dragen en kunnen delen. Concreet willen we graag naar buiten treden met onze muziek en cultuur. We willen ons laten horen buiten de muren van onze repetitieruimte en zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met brassmuziek.

Hiervoor hebben we uw steun hard nodig! Stem op Brassband David via rabobank.nl/ijsseldelta