Onze band maakt een muzikale groei door. Hierdoor is er een vacature ontstaan voor een Es Cornettist ( V/M ).  Wij repeteren op donderdag avond van 20:00 tot 22:00. Vrijblijvend kijken en een proefperiode behoort tot de mogelijkheden

Wat bieden wij:

Onze band heeft de ambitie om cultureel ambassadeur van Zwolle verder uit te bouwen. Dit betekent dat we gezamenlijk bijzonder gedreven zijn om muzikaal iets extra’s te beleven en te presteren. We bereiken dit door met een hechte vereniging regelmatig leuke en verfrissende optredens te geven en te organiseren.  Ook kijken we met een frisse blik naar onze muziekkeuze en zijn maximaal gemotiveerd om muzikaal het beste eruit te halen. We gaan verder waar andere brassbands stoppen. Hierdoor vertegenwoordigen we de stad Zwolle op cultureel vlak.

Wat vragen wij:

We zoeken een Es Cornettist die zich thuis voelt in een echte brassband en wil samen met andere gemotiveerde musici graag brassband muziek wil maken. De kandidaat is ervan overtuigd dat hij / zij goed kan meekomen in een 2e / 1e divisie brassband en heeft mogelijkheden om mee te groeien met de band.  De repetitieavond is op donderdag van 20:00 tot 22:00 en na afloop is er elke week de mogelijkheid om even met de musici na te praten.  De kandidaat is beschikbaar op de donderdag en kan optimaal functioneren in deze warme en positieve brassband.

Hoe te solliciteren ?

Solliciteren kan door contact op te nemen met het bestuur
( contact@brassbanddavid.nl of  voorzitter Jeroen van der Meer sr.  tel: 038-4227449 )