Op zondag 25 januari heeft brassband David haar muzikale bijdrage geleverd aan de viering “Zingen onder de Peperbus” onder leiding van gastdirigent Gijs Heusinkveld. Uit de hele omgeving van Zwolle zijn mensen naar deze oecumenische viering gekomen. De kerk was helemaal gevuld. De koster heeft nog extra stoelen moeten ophalen. Het is heel prettig om voor zo’n groot aantal mensen te mogen spelen.

Ds. van Ark heeft de muziek van David gebruikt als leidraad voor het thema van de dienst. Heel erg fijn dat we elkaar zo kunnen inspireren en versterken. Dit werd door iedereen gewaardeerd.

Ook muzikaal hebben we ons goed kunnen laten horen. Het repertoire was speciaal voor deze viering door onze dirigent Wilbert Zwier uitgezocht. Het is heel knap hoe hij de juiste en passende muziek heeft kunnen selecteren. Met de mooie sfeer en de zang van het projectkoor leidde dit tot een zeer muzikale bijdrage aan de viering.

Het spelen in deze sfeervolle basiliek en een bijdrage leveren aan deze viering is een feest. Graag doen we nog een keer mee.