Op donderdag 12 februari hebben we weer onze jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. Onze secretaris Geeuwke Bosma is aan het eind van zijn periode als secretaris gekomen. Helaas voor de vereniging heeft hij meer tijd nodig voor zijn gezin, baan en huis. Dit kan hij niet meer combineren met zijn bestuurswerk. We gaan als bestuur op zoek naar een nieuwe secretaris. De vereniging en bestuur zijn Geeuwke zeer dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan. Hij heeft als secretaris/voorzitter een aantal moeilijke beslissingen moeten nemen voor het welzijn van David. Dankzij zijn inzet en doortastendheid zijn we nu op de plaats waar we nu zijn. Geeuwke is gelukkig een echte verenigingsman. In de periode totdat we een nieuwe secretaris hebben gevonden past hij nog op de spreekwoordelijke winkel. Een echte topper!!!

Op de vergadering hebben we veel met elkaar besproken. Er is zeker niet om de hete brij heen gedraaid. Gelukkig hebben elkaar gevonden want dit is de kern van onze vereniging. We gaan komend jaar nog mooie dingen doen want het is ons jubileumjaar.

Onze vereniging is 120 jaar een levende vereniging. Een enorme prestatie. Dit gaan we vieren met een mooi jubileumconcert op 24 april in Zwolle. Dit wordt een mooi feest. Ons erelid Frits Volkers heeft de geschiedenis van David vastgelegd in een mooi boek. Dit is een enorme klus van meer dan 3 jaar geweest. Geweldig wat een toewijding. Op 24 april wordt dit boek officieel gepresenteerd. Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt op deze website en in andere media.