Het is weer december, dus we zullen deze maand weer een aantal mooie optredens geven in Kerstsfeer.

Zoals elk jaar, hebben we dit jaar weer een Kerstensemble samengesteld die in gezellige Kersttruien elk Kerstevenement nog een beetje leuker maken. Op de planning voor dit jaar staan al 2 evenementen;

Op 17 december zal het ensemble te horen zijn op en om het Grote Kerklplein in de binnenstad van Zwolle. Zij zullen daar de jaarlijkse Kerstmarkt opluisteren. De week erop, zijn zij zaterdag de 23e te horen in de Luttekestraat, ook in de binnenstad. Bent u voor uw evenement nog op zoek naar net dat extra beetje Kerstsfeer? Voor meer info: contact@brassbanddavid.nl.

Op donderdagavond 21 december is de Bband weer uitgenodigd door de Emmaschool om hun Kerstviering op te luisteren. Voor de extra mooie Kerstklank en natuurlijk ook voor de gezelligheid, zullen een aantal leden van de Aband de toppers van de Bband versterken. Na dit optreden vertrekken we snel naar het Grote Kerkplein in de binnenstad om bij de Beurs in Zwolle een mooi Kerstconcert te geven. We zullen hier beginnen rond 20.15 uur. U bent van harte welkom!