Op zaterdag 25 november was het dan eindelijk zover; ons Najaarsconcert met Brassband Apeldoorn.

Na het inspelen bleek dat het een avond zou worden met een volle zaal. Ruim voor tijd zat de zaal in Wijkcentrum het Bolwerk al bijna vol en konden we beginnen.

Wij beten het spits af met ons programma met het thema ‘Missie’. Onze missie om, als Cultureel Ambassadeur van Zwolle, cultuur en brassmuziek ook buiten de grenzen van Zwolle te laten horen stond centraal. Naast de wat zwaardere werken als ‘Little Prayer’ en ‘Frontier Vision’ hebben we ook laten horen en zien dat brassmuziek ook herkenbaar en eigentijds kan zijn.

Na ons optreden was het voor ons tijd om te genieten van het programma van Brassband Apeldoorn olv Jan Bosveld. Ook Brassband Apeldoorn heeft zich van zijn beste kant laten horen en we realiseerden ons maar weer hoe mooi brassmuziek is!

Naast een mooie avond met prachtige muziek vonden wij het ook ontzettend leuk om samen met Brassband Apeldoorn deze avond mogelijk te maken. Natuurlijk waren er hapjes en drankjes aanwezig na het concert en hebben we samen met de muzikanten van Apeldoorn nog een leuke avond gehad. Wij willen Brassband Apeldoorn bedanken voor de goede organisatie, samenwerking en gezelligheid. Volgende keer bij ons!

 

Trombonesectie in actie tijdens ‘I will follow him’