Is er een leven na het NBK? Natuurlijk is dat er. We zitten zeker niet stil dit najaar en gaan lekker door met de voorbereidingen voor ons Najaarsconcert met Brassband Apeldoorn op zaterdag 25 november.

Brassband Apeldoorn en Brassband Zwolle zijn geen vreemden van elkaar. Verschillende leden van David spelen geregeld mee bij Brassband Apeldoorn en er zijn zelfs een aantal oud leden van onze band die bij Brassband Apeldoorn spelen. Daarnaast delen beide bands natuurlijk dezelfde passie; samen mooie brassbandmuziek maken! Brassband Apeldoorn staat onder leiding van Jan Bosveld.

Bent u ook zo’n brassliefhebber net als wij? Dan is dit voor u dé gelegenheid voor een heerlijk avondje brassmuziek. Het najaarsconcert zal plaatsvinden in Apeldoorn in Wijkcentrum het Bolwerk, Ravelijn 55. De zaal is open om 19.30 uur, we beginnen om 20.00 uur en het allermooiste is: de toegang is GRATIS!

Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in en gaan de komende weken aan de slag met ons repertoire voor 25 november. Voor meer informatie, de voorbereiding op dit concert en nog veel meer leuks kunt u ons ook volgen via: facebook.com/brassbanddavid.

Ook Brassband Apeldoorn is te volgen via: www.brassbandapeldoorn.nl of facebook.com/BrassbandApeldoorn.