Afgelopen zaterdag 14 april vond ons jaarlijkse Jubileumconcert plaats. De happening van het jaar voor onze trouwe achterban en fans. Wij hebben er ontzettend van genoten en hebben leuke reacties gehad uit het publiek. We genieten nog steeds na, gelukkig hebben we de foto’s nog! Bekijk hieronder het fotoverslag. (Foto’s door Geertjan Kuper)

De avond werd afgetrapt door de A-band. Met een indrukwekkend programma. Extra speciaal was het tweede stuk, dat we opgedragen hebben aan Ton. Een emotioneel moment en een prachtig eerbetoon aan een memorabel lid.

Hierna was het de beurt aan de B-band. In het thema ‘Terra Futura’ brachten ook zij op geheel eigen wijze een mooi en vermakelijk programma voor het publiek. Extra hulde voor de ‘Klimaatbrigade’ die met hun superlijm het gat in de ozonlaag hebben geplakt!

Na een kopje koffie was het tijd voor het moment waar we de hele avond op gewacht hadden: Terra Futura. Ons showprogramma van ongeveer 20 minuutjes dat we ook zullen opvoeren op Survento Brass. Deze avond was een mooie try-out voor dit spektakel wat op 16 juni zal plaatsvinden in Surhuisterveen.

Naast het verkleden in witte pakken, was het een waar audiovisueel spektakel met licht, geluid, dans en zelfs rook!

Met prachtige solo’s van Kim en Gerco&Benita, ontzettend mooie sfeerbeelden en geluidseffecten van Arne en een strakke beamerpresentatie en lichtplan was de show helemaal geslaagd! Wij hebben er heel erg van genoten en waarderen de reacties uit het publiek, die alleen maar goed waren. Een show als deze, is voor ons ook ongekend en nieuw en dat was vooraf natuurlijk best wel spannend.

Wij bedanken al ons publiek en iedereen die, op welke manier dan ook, een bijdrage heeft geleverd aan dit succesvolle concert. Dank en graag tot volgend jaar op ons Jubileumconcert 2019!