Op 1 en 2 juni zal het jaarlijkse Muziek en Zang festival op Schiermonnikoog plaatsvinden. Het leukste festival van het jaar op de mooiste locatie. En guess what? Brassband David doet mee natuurlijk!

Met zijn allen, de A band en de B band, gaan we 2 juni richting het hoge Noorden. De B band heeft al een keer eerder meegedaan aan het festival en dat is zo goed bevallen, dat we dit jaar gewoon met zijn allen gaan.

De B band is druk bezig met de voorbereiding en gaat een fantastisch programma neerzetten op de koepel. Uiteraard aangemoedigd door de leden van de A band. Dit zal in de middag zijn, rond 16.00 uur.

Daarna is het de beurt aan de A band. De A band zal als laatste deelnemer meedoen aan het concours. We zullen voor de luisteraars ‘Kingdom of Dragons’ van Philip Harper laten horen. Hierna zal het juryberaad zijn en omdat we toch nog op het podium zitten, zullen we nog wat sfeerverhogende stukken spelen.

 

We kijken uit naar 2 juni en hopen natuurlijk dat het een ontzettend mooie en zonnige dag gaat worden. Schier, tot snel!