Op 12 maart zal het koperensemble van brassband David een optreden verzorgen op het SaFaBra concert. Dit wordt concert wordt gehouden in de Marantathakerk in ’t Harde. Naast het koperensemble treden ook het saxofoonensemble uit Zwolle op en natuurlijk ook de fanfare Tot Ons Genoegen uit ’t Harde.

De muzikanten van brassband David gaan graag op zoek naar nieuwe muzikale paden om hun horizon te verbreden. Een recente ontwikkeling is de oprichting van een koperensemble. We gaan spelen met 10 musici. Hiermee kunnen we heel interessant repertoire spelen. Een van de eerste optredens zal op het SaFaBra concert zijn van de fanfare Tot Ons Genoegen uit ’t Harde.

Speciaal daarvoor hebben we interessant repertoire gearrangeerd en ingestudeerd wat exact bij de gelegenheid zal passen. We maken een mooie muzikale reis van het koraalmatige  “A Song for Japan” tot de kneiter “Rolling in the Deep” van Adele. We hebben er zin in om deze mooie culturele stap te maken. We hopen u allen te verwelkomen op het concert op 12 maart in de Maranathakerk in ’t Harde.