Afgelopen weekend vond ons jaarlijkse studieweekend plaats in voorbereiding op onze deelname aan het concours op 12 november en ons dubbelconcert op zaterdagavond 5 november.

161007_posterdubbelconcert2016

 

In het karakteristieke gebouw van Voorwaarts begon afgelopen vrijdagavond ons studieweekend. Eerst een kopje koffie en daarna vol aan de bak o.l.v. Rolf Verbeek. Met een frisse blik op de muziek en een gezonde dosis enthousiasme heeft Rolf ons vrijdagavond goed aan de tand gevoeld. Daarna was het natuurlijk tijd voor de 3e helft van de avond. Onder het genot van een drankje, hapje, muziekje en een dansje was het een gezellige avond. This is banding!

studieweekend-rolf

studieweekend-feest
Zaterdagochtend was het nogal vroeg voor de meesten van ons, maar na een kop koffie en een heerlijk stuk zelfgebakken cake (bedankt dames!) konden we beginnen. Gelukkig was onze eigen Wilbert er ook en hebben we een productieve studiedag gehad. We zijn lekker aan de slag geweest met Cry of the Mountain en natuurlijk met The Raid en ons inspeelkoraal. Rond 16.00 uur hebben we de boel weer opgeruimd en zat het studieweekend er weer op. We hebben heerlijk de tijd gehad om te repeteren en flink wat meters te maken.

Bent u benieuwd hoe dat klinkt? Kom dan luisteren tijdens ons dubbelconcert met het Drents Jeugdorkest op 5 november. Toegang 5 euro, aanvang 20.00 uur, Sionskerk Zwolle.