Afgelopen zaterdag is Mirjam van der Meer, een van onze leerlingen, geslaagd voor het A-examen voor cornet. Zij heeft op dit examen 51 punten behaald. Dit betekent dat ze op elk onderdeel gemiddeld een 8,5 gescoord heeft. We willen als vereniging haar van harte feliciteren met dit klinkende resultaat. We zijn bijzonder trots en dit laat zien dat we als vereniging springlevend zijn.

IMAG1404

Op het examen was Mirjam een beetje gespannen. Dit is ook begrijpelijk want het is haar eerste examen. De examinator, Nico Sieffers, is voor brassband David geen onbekende. Hij heeft een ruime periode onze brassband gedirigeerd. Dit schept uiteraard een natuurlijke band. Hij wist de mooie en ruime cornetklank van Mirjam enorm te waarderen. Ook haar techniek is iets waar de brassband veel aan kan hebben. Een aanwinst voor onze cornetsectie.

Na het examen zijn er nog een aantal mooie herinneringen aan de vereniging opgehaald en de band weer verstevigd. Ook gaf Nico Sieffers nog een aantal bruikbare tips om het aantal jeugdleden te vergroten. Dit gaan we als vereniging zeker oppakken want dit succes verdient een vervolg.

De volgende repetitie zullen we Mirjam in het zonnetje zetten en gaan we met zijn allen het succes vieren. Op naar het volgende diploma.