In de aanloop naar de Nederlandse Brassband Kampioenschappen van aanstaande zaterdag 28 oktober, deden we afgelopen weekend mee aan de Atelier Pfeiffer try-out.

Deze druk bezochte try-out, georganiseerd door Brassband Schoonhoven, is iedere keer weer ontzettend leuk om aan mee te doen. Met veel bands die zich hiervoor inschrijven, is het alvast een voorproefje voor de NBK. Een kans om de werken in alle divisies alvast te beluisteren.

In het ZIMICH Stefanus theater in Utrecht waren wij om 21.30 uur aan de beurt om ons werk ‘Frontier Vision’ voor publiek te spelen. Het leuke van deze try-out is dat er ook een jury aanwezig is, die een rapport maakt met punten waar op korte termijn nog aan gewerkt kan worden. Kortom, een mooie kans om te laten horen wat we kunnen en te horen aan welke punten we nog kunnen werken.

Brassband David net voordat het optreden begint.

Wij hebben lekker gespeeld en zijn tevreden over onze uitvoering van ‘Frontier Vision’ op deze try-out. Deze week gaan we bezig met de puntjes op de i en dan gaan we er zaterdag voor. We zullen zaterdag geloot worden in het ochtendprogramma en kunnen vanaf 10.00 uur op het podium zitten. Naast ons zijn er nog 8 andere bands in onze divisie tegen wie we het zullen opnemen. We zullen u zaterdagochtend zo goed mogelijk op de hoogte houden via onze Facebookpagina:  www.facebook.com/brassbanddavid