BBD_unlimitedIn het tweede weekend van de Amateur Kunst wordt er op het WAK podium van het festival Zwolle Unlimited veel muziek gemaakt. Op het omgebouwde Broerenkerkplein, omgeven door Waanders in de Broeren en de Librije, wordt het podium door verschillende koren en muziekverenigingen uit Zwolle gevuld. Uiteraard is Brassband David daarbij aanwezig. We spelen van 15:15 tot 16:00 uur op het WAK podium voor de muziekliefhebbers en toevallige voorbijgangers.

We hebben een leuk en gevarieerd programma zodat iedereen de behoefte zal hebben om lekker te luisteren en te genieten. Het publiek kan luisteren van o.a. de mars van het Egyptische Rode Leger en het lichtvoetige koraal Stal Himmel. Uiteraard wordt de discobenen op de proef gesteld met Mac Arthur Park van Richard Harris. Daarnaast staat ook het thema uit de Raiders of the Lost Ark op het programma.

We nodigen iedereen dan ook van harte uit om naar ons te komen luisteren en kijken op zaterdag 31 mei van 15:15 tot 16:00 uur op het WAK podium.