20150317_posterconcert2015De brassband bestaat dit jaar 120 jaar en dit willen we niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan.  Onze erevoorzitter, Frits Volkers, heeft de historie van David in een mooi boek samengevat. Dit boek gaan we officieel lanceren en aan het publiek presenteren. Daarnaast hebben we nog een primeur. Ons hernieuwde B-band gaat voor het eerst optreden. Er is hard geoefend op mooie, aansprekende muziek. Vol jeugdig enthousiasme en een beetje zenuwen gaan ze van zich laten horen. Zo komen heden en verleden bij elkaar.

Brassband David ontwikkelt zich steeds meer tot cultureel ambassadeur van de gemeente Zwolle. Dit doen we door samen te werken met interessante muzikale gasten en door op spannende locaties concerten te geven. De formatie Soular Flare is een bekende band uit het Zwolse muziekcircuit. Zij spelen herkenbare soulmuziek die iedereen aanspreekt. We zijn bijzonder trots dat ze op het concert samen met ons willen spelen.

Het concert houden we in het pand van het installatiebedrijf van Paul van Vilsteren aan de Trawlerweg 19 op het industrieterrein Voorst. Dit prachtige pand, met kenmerkende blauwe voorgevel, is een spannende en onverwachte concertlocatie. We zijn geïnspireerd geraakt door de koperen buizen waarmee bij installatiebedrijf Paul van Vilsteren veel gewerkt is. Deze koperen buizen vinden we weer terug in de buizen van de instrumenten van de brassband.

Het concert begint om 19.45 uur aan de Trawlerweg 19 te Zwolle. Kaarten kosten 5 euro inclusief een kopje koffie. Reserveren kan via contact@brassbanddavid.nl