Gisteren stond voor ons in het teken van ‘Muziek met een Plus’. Op deze prachtige zondagmiddag was het aan ons de beurt om op te treden in deze Zwolse concertreeks.

Als Cultureel Ambassadeur van Zwolle waren we zeer verheugd deel te mogen nemen aan Muziek met een Plus. Wij willen graag onze muziek en cultuur uitdragen in en aan onze thuisstad Zwolle. Naast de vele mooie werken die we hebben gespeeld, was dit voor ons ook de eerste try-out van het werk ‘Frontier Vision’, dat we over twee weken gaan uitvoeren op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen in Utrecht. Over deze eerste try-out zijn we zeer tevreden. We hebben erg veel zin om de Zwolse eer hoog te houden in Utrecht.

Ook na de pauze zat de stemming er goed in. Het programma, dat wat lichter was van toon, sloeg aan bij het publiek. Met echte hits zoals ‘I will follow him’, ‘Mission Impossible’ en ‘Tulpen uit Amsterdam’ kon dit ook niet anders natuurlijk.

We hebben ontzettend genoten van dit concert en willen alle bezoekers en natuurlijk de organisatie van Muziek met een Plus hartelijk bedanken.

 

De komende weken gaan wij ons focussen op onze deelname aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen. Aanstaande zaterdag zullen wij als tweede try-out deelnemen aan de ‘mini NBK’ in Utrecht en op 28 oktober schitteren wij op het podium in Tivoli Vredenburg.