Aanstaande zondag 15 oktober staat de Hoofdhof in Berkum in het teken van Muziek met een Plus & Brassband David. Wij zijn vereerd dat we als Cultureel Ambassadeur deel mogen nemen aan deze Zwolse concertreeks. Fijn om muziek te maken in onze thuisstad Zwolle en om cultuur uit te dragen aan onze stadsgenoten.

De afgelopen weken stonden voor ons in het teken van de voorbereiding op dit concert en natuurlijk onze deelname aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen. “We hebben een mooi gevarieerd programma samengesteld met voor ieder wat wils”, aldus dirigent Wilbert Zwier. De brassband heeft ook gedacht aan een ‘plus’ in het  programma. Het optreden staat geheel in het teken van het thema ‘Missie’. Gebaseerd op Frontier Vision, het verplichte werk in de 2e divisie bij de NBK, dat we ook ten gehore zullen brengen.

Veel mensen, bedrijven en organisaties maken zich druk om hun missie. Wij willen hiermee anderen laten zien wat ons beweegt en waarom we de dingen doen zoals we die doen. Zoals u van ons gewend bent, zullen we dit weer op geheel eigen wijze doen.

Het concert begint om 15.00 uur in de Hoofdhof in Berkum, aan de Kerkweg 26, Zwolle. Kaarten zijn 10 euro en te verkrijgen via www.muziekmeteenplus.nl en voorafgaand aan het concert in de Hoofdhof.

Wij zijn er helemaal klaar voor en hopen u zondag te mogen ontvangen bij Muziek met een Plus & Brassband David!