Spek de kas van je vereniging
Ook dit jaar heeft Jumbo Zwolle weer een leuke spaaractie. Namelijk ‘Spek de kas van je vereniging’. Een mooie kans voor een vereniging om wat extra in kas te krijgen voor een mooi doel. Dit jaar hebben wij gekozen als doel; een nieuwe cornet voor de B-band. Ons jongste lid van de band, Ruben, is supergoed bezig op zijn huidige cornet maar kan materiaaltechnisch wel een update gebruiken. Hoe gaaf zou het zijn als we voor Ruben een andere cornet kunnen regelen?

Hoe werkt het?
Als klant van Jumbo Zwolle krijgt u bij besteding van 10 euro een voucher van 0,10 euro. Deze voucher kunt u in de winkel of via Internet doneren aan onze band. Natuurlijk kunt u ook al uw vouchers bewaren en aan een lid van de brassband geven, dan zullen wij het voor u doneren.

Wanneer?
De actie van Jumbo Zwolle  start op woensdag 11 oktober. Ruim tijd om al uw boodschappen te doen bij de Jumbo. Op zaterdagmiddag 14 oktober zullen we bovendien te horen zijn bij Jumbo Kerssies aan de Hogenkampspassage en op vrijdagavond 20 oktober zijn we bij de Jumbo in winkelcentrum Dobbe.

Jumbo Assendorp
Extra leuk is dat onze eigen Aniek achter de kassa zit bij de Jumbo in het mooie Assendorp. Dus voor net dat beetje meer Brassband David kunnen wij u zeker aanraden om te kiezen voor Jumbo Assendorp. Aniek zal u dan met een glimlach aanraden om uw vouchers te doneren aan Brassband David 🙂

 

De B band is er helemaal klaar voor!