Op zaterdag 6 juni, van 13:15 tot 13:45 uur, speelt Brassband David op het Gasthuisplein in Zwolle. Dit optreden is in het kader van de week van de amateurkunst waar we als cultureel ambassadeur van Zwolle ons graag presenteren aan het Zwolse publiek.

Nat als voorgaande jaar wordt er in Zwolle de week van de amateurkunst (WAK) georganiseerd. Dit vindt plaats van 30 mei tot en met 7 juni. Vele verenigingen presenteren zich op verschillende plekken in de stad aan het Zwolse publiek. Dit succesvolle festival wordt al enige jaren georganiseerd en trekt altijd veel publiek.

Ook Brassband David wil zich graag laten zien en horen en daarom spelen we op 6 juni op  het Gasthuisplein. We starten om 13:15 uur. We  willen het publiek graag wat meer kennis laten maken met de brassband en daarom hebben we dit jaar ons repertoire daarop aangepast. Het concertwerk Lake of the Moon wordt gespeeld, wat zeker in de smaak zal vallen bij de echte brassbandliefhebbers. Daarnaast spelen we ook toegankelijker repertoire zoals Children of Sanchez met onze flugelspeler Arne Schepers als solist.

We hopen u te verwelkomen op 6 juni op het Gasthuisplein waar van van 13:15 tot 13:45 uur spelen.